Dream team uvjerljiv u generalki pred London, Furija visoko poražena u Barceloni

Srijeda, 25. srpnja 2012. 09:09 Napisao/la  SC

Prijateljska utakmica: Španjolska - SAD 78:100. Amerikance je predvodio Carmelo Anthony, koji je nakon ulaska s klupe postigao 27 koševa od čega čak 23 u prvome poluvremenu

Košarkaši SAD-a uvjerljivo su pobijedili Španjolsku 100:78 u posljednjem ogledu prije početka košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama u Londonu. Dream team se prošetao Barcelonom, ponovo demonstriravši epitet najvećeg favorita za olimpijsko zlato.

Repriza prošlogodišnjeg olimpijskog finala odigrana je u prepunoj Areni Saint Jordi. Amerikance je predvodio Carmelo Anthony, koji je nakon ulaska s klupe postigao 27 koševa od čega čak 23 u prvome poluvremenu. Odlično su ga pratili LeBron James s 25 i prvi strijelac NBA lige Kevin Durant, koji je postigao 13 koševa. Furiju su predvodili Pau Gasol s 19 i Serge Ibaka s 16 koševa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.