FINALE PH U KOŠARCI

Cedevita pobijedila Cibonu i smanjila na 2:1

Subota, 02. lipnja 2012. 22:23 Napisao/la  SC

Treća utakmica finala PH: Cibona - Cedevita 70:79. Utakmica je nakon produžetka otišla na stranu Cedevite

Košarkaši Cedevite pobijedili su (79:70) nakon produžetka Cibonu u Draženovom domu, smanjivši rezultat na 2:1 u finalu doigravanja PH. Uzbudljiva utakmica pred gotovo sedam tisuća gledatelja otišla je na kraju na stranu Cedevite, koja je "vukovima" nanijela prvi poraz nakon 13. ožujka ove godine. "Vukovi" su u gradskom derbiju doživjeli poraz nakon 18 utakmica. Četvrta utakmica na rasporedu je u utorak u Domu sportova.

Utakmicu je u produžetke u posljednjim trenucima odveo Damjan Rudež, koji je 0.6 sekundi prije mirno pospremio tri slobodna bacanja za 66:66. U dodatnih pet minuta bolje se ipak snašla Cedevita i tako otklonila odluku o ovogodišnjem prvaku Hrvatske. U redovima Cedevite najefikasniji je bio Baždarić s 18 koševa, dok je kod Cibone najbolji bio Rudež s 15 koševa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.