Blanka Vlašić 29. siječnja skače u Splitu, 18. veljače u Zagrebu

Četvrtak, 01. studenog 2012. 15:21 Napisao/la  Ivan Jelić

Okvirno je dogovoreno da tijekom siječnja 2013. godine Blanka ode na pripreme u Južnoafričku Republiku. Međutim nikada ne znate što se može dogoditi, objašnjava Blankin otac i trener Joško Vlašić

Ponajbolja svjetska skakačica u vis Blanka Vlašić, koja cijelu sezonu preskočila zbog operacije skočnog zgloba odrazne noge i upale ahilove tetive trenira i zajedno sa stručnim stožerom slaže program mitinga na kojima bi trebala nastupati u novoj sezoni.

- Zdravstveno stanje Blanke sve je bolje, trenira. Nije još niti jednom imala skakački trening. Naime, postoji još jedna mala bolna točka na kosti pete, ostalo se sve smirilo. Ahilova tetiva je u redu, objašnjava Blankin otac i trener Joško Vlašić.

Prema planu i programu Blanka bi početkom siječnja naredne godine trebala otići na pripreme u Južnoafričku Republiku.

- Okvirno je dogovoreno da tijekom siječnja 2013. godine Blanka ode na pripreme u Južnoafričku Republiku. Međutim nikada ne znate što se može dogoditi, može biti sve u redu sa ozljedom, dan poslije mogu se pojaviti neki problemi. Najvažnije je da oporavak ide prema zacrtanom planu.

Iako još nije izrađen definitivni raspored nastupa u zimskoj dvoranskoj sezonu, ako sve bude u redu Blanka bi 29. siječnja trebala skakati u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu (Spaladium Arena je zatvorena), dok bi 18. veljače trebala skakati u Zagrebu u Draženovom domu.

- Splitski miting je započeo u Velikoj dvorani SC Gripe i Blanka je emotivno vezana uz tu dvoranu iako u Spaladium Areni može stati puno više gledatelja. Nažalost, nije u funkciji. Što se tiče nastupa u Zagrebu sve smo vrlo brzo dogovorili sa gradonačelnikom Milanom Bandićem. Nema sumnje da će Blanki biti izuzetna čast skakati u Draženovom domu. Najvažnije natjecanje je Europsko dvoransko prvenstvo koje će se od 1. do 3. ožujka 2013. godine održati u Göteborgu, zaključuje Joško Vlašić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.