Sandra Perković treći put zaredom osvojila europski naslov uz novi hrvatski rekord!

Subota, 16. kolovoza 2014. 18:29 Napisao/la  SC

Sandra je u finalu diska u Zurichu zablistala u četvrtoj seriji kada je postavila osobni i novi hrvatski rekord baacivši spravu 71.08 metara

Sandra Perković prvakinja je Europe uz novi hrvatski rekord! Treći put zaredom hrvatska atletičarka najbolja je u disku na Starom kontinentu još jednom dokazavši da joj nema premca u ovoj disciplini. Postala je prva atletičarka u disku kojom je tri puta zaredom uspjelo osvojiti europsku titulu.

Sandra je u finalu diska u Zurichu zablistala u četvrtoj seriji kada je postavila osobni i novi hrvatski rekord bacivši spravu 71.08 metara!

Hrvatska atletičarka krenula je hicem od 64.58 metara, uslijedio je zatim puno bolji hitac od 67.37 metara. Već je tada bilo jasno da Sandra u Europi nema konkurenciju, hitac u četvrtoj seriji bio je šlag na tortu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.