Blanka Vlašić najavila povratak 25. svibnja na mitingu Dijamantne lige u New Yorku

Četvrtak, 11. travnja 2013. 14:58 Napisao/la  I. J.

-  Iščekujem povratničko natjecanje kao da mi je prvo. Trenutno je najvažnije privesti pripreme kraju. Želim uživati u svakom trenutku jer mogu ponovno raditi ono što volim - skakati, riječi su Blanke Vlašić

Jedna od najboljih svjetskih skakačica u vis Blanka Vlašić najavila je na svojoj internet stranici povratak natjecanjima. Ako sve bude u redu nakon više od godine dana Blanka bi se vratila na skakalište i to na mitingu Dijamante lige koji će se 25. svibnja održati u New Yorku.

- Iščekujem povratničko natjecanje kao da mi je prvo. Dočekala sam svoje "drugo poluvrijeme" i hvala bogu na tome. Ne želim misliti previše unaprijed. Trenutno je najvažnije privesti pripreme kraju. Želim uživati u svakom trenutku jer mogu ponovno raditi ono što volim - skakati, riječi su Blanke Vlašić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.