Filip Mihaljević: Imao sam svoje navijače, njih deset, jer moj ujak živi u Münchenu

Utorak, 16. kolovoza 2022. 08:03 Napisao/la  SC

Večeras sam bacao za svog devetomjesečnog sina koji je kod kuće, kaže novi europski prvak u bacanju kugle

Filip Mihaljević: Imao sam svoje navijače, njih deset, jer moj ujak živi u Münchenu

Filip Mihaljević novi je europski prvak u bacanju kugle, 28-godišnji hrvatski atletičar zlato je osvojio hicem od 21.88 metra:

- Kakva predivna noć. Za ovo sam naporno radio cijelu godinu i isplatilo se. Bilo je vrlo teško natjecanje i vrlo emotivno. Doista sam sretan, nisam mogao tražiti više od ovakvog plasmana i najboljeg rezultata u sezoni. Bila je ovo taktička i mentalna borba. Moj je um bio vrlo snažan. Moja je taktika bila da ostanem miran i vjerujem u ono što sam do sada radio. Znao sam da ćemo se nas trojica boriti za medalje. I ja sam završio na vrhu, rekao je Mihaljević za službenu stranicu EP-a.

- Bilo je teško u kvalifikacijama. Vratio sam se poslijepodne čiste i mirne glave. Bio je velik teret na mojim leđima. To je doista uzbudljivo! Njemački navijači doista poznaju atletiku. Večeras sam bacao za svog devetomjesečnog sina koji je kod kuće. No, imao sam svoje navijače, njih deset, jer moj ujak živi u Münchenu. Hvala, Münchenu, poručio je Mihaljević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.