BLANKA VLAŠIĆ OBJAŠNJAVA

Trebala mi je ova pobjeda zbog samopouzdanja

Nedjelja, 26. svibnja 2013. 17:06 Napisao/la  SC

- Zadovoljna sam i sretna. Uvjeti za natjecanje nisu bili idealni, rekla je Blanka Vlašić

 

 

 

Blanka Vlašić pobijedila je na mitingu Dijamante lige koji je održan u subotu u New Yorku s preskočenih 194 cm. Tu visinu preskočila je iz prvog puta i tako je izjednačila i rekord mitinga. Druga je bila Šveđanka Emma Green Tregaro, treća Amerikanka Brigetta Baertt, a obje su preskočile 191 cm. Blank je pokušala preskočiti i 197 centimetara, ali nije išlo.

Ovo je bilo prvo natjecanje naše najbolje atletičarke poslije 21 mjeseca pauze zbog ozljede skočnog zgloba i ahilove tetive.

- Zadovoljna sam i sretna. Uvjeti za natjecanje nisu bili idealni, padala je kiša, temperatura je bila između 8 i 10 stupnjeva, puhao je vjetar, rekla je Blanka Vlašić.

- Tijekom skakanja osjetila sam bol u peti, mišići su mu bili dosta tvrdi, čak su me počeli hvatati grčevi. Ipak, kako mi je ovo prvo natjecanje jako sam zadovoljna. Trebala mi je ova pobjeda zbog samopouzdanja jer kada toliki vremenski period ne skačete, izgubite samopouzdanje i sami ne znate koliko možete skočiti, zaključila je Blanka Vlašić.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.