Blanka Vlašić otkazala nastupe na mitinzima zbog problema s tetivom

Srijeda, 08. srpnja 2015. 09:21 Napisao/la  Ivan Jelić

Žalosna sam što ne mogu skakati u Lausannei i Monaku, jer je riječ o meni vrlo dragim mitinzima, kaže Vlašićka


Ponajbolja skakačica u vis Blanka Vlašić otkazala je zbog problema s desnom Ahilovom tetivom nastupe na mitinzima Dijamante lige u Lausannei i Monaku:

- Nažalost, zbog poznatih problema s desnom Ahilovom tetivom morala sam otkazati nastupe na mitinzima Dijamante lige u Lausannei koji se održava 9. srpnja te u Monaku, koji je na rasporedu 17. srpnja. Ne ćelimo riskirati težu ozljedu i tako ugroziti nastuo na Svjetskom prvenstvu u Pekingu, koji se održava krajem kolovoza, pa su ovi otkazi tek nužna mjera opreza. Vjerujem da ću uz najbolji mogući tretman koji imam uskoro biri spremna za natjecanje i visoke domete. Žalosna sam što ne mogu skakati u Lausannei i Monaku, jer je riječ o meni vrlo dragim mitinzima sa odličnom atmosferom na stadionu, rekla je Blanka Vlašić, koja se u Splitu nastavlja pripremati za Svjesrko prvenstvo u Pekingu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.