Trofej Labinskih rudara, dječaci Rijeke pobijedili u sve tri kategorije

Utorak, 13. lipnja 2023. 19:02 Napisao/la  SC
Trofej Labinskih rudara, dječaci Rijeke pobijedili u sve tri kategorije
Foto: ww.istrasport.eu

Dječaci Rijeke pobijedili su u sve tri kategorije na 8. po redu Trofeju Labinskih rudara na kojem je sudjelovalo 46 ekipa iz Hrvatske i inozemstva.

Turnir se igrao u Rapcu, Vinežu i na Gradskom stadionu u Labinu.

U U-9 uzrastu Rijeka je završila ispred labinskog Rudara, ljubljanske Olimpije i Uljanika, koji su igrali  u  „zlatnoj“ skupini.

U U-11 kategoriji Rijeka je u finalu bila bolja od Rudara u izvođenju jedanaesteraca, svojevrsni "hat-trick" za Rijeku ostvarila je U-13 selekcija koja je u finalu rezultatom 2:0 pobijedila momčad Škofje Loke.

- Ponosni smo šta smo uspjeli organizirati jedan od najboljih i najvećih dječijih turnira u ovom djelu Hrvatske. Nije bilo lako, ali uz ovakvu ekipu i ovakvu podršku ljudi iz kluba, te pogotovo presjednika Sandija Dobrića, uspješno smo priveli kraju 8. po redu TLR. Zahvaljujem se svim sudionicima, njihovim trenerima na odličnoj suradnji kroz cijeli turnir, ljudima u klubu, presjedniku Dobriću, šefu Akademije Čupiću, tajniku Milevoju, svim trenerima, našim kadetima i pionirima koji su u ova 3 dana pomogli na raznorazne načine u organizaciji turnira, našem ekonomu i legendi, Dorijanu Liculu “Mišu”, curama iz Maslinice bez kojih je nemoguće organizirati tako veliki turnir s toliko ljudi, te svakako sponzorima turnira. A najviše od svega zahvaljujem našim natjecateljskim ekipama koji su bili na turniru, oni su obilježili 8. TLR i na tome im kao direktor, a pogotovo kao trener, od srca čestitam. Za drugu godinu spremamo iznenađenja i nadamo se da će 9. po redu Trofej biti jos bolji i kvalitetniji. I ovom prilikom čestitam HNK Rijeci na naslovu u sve 3 kategorije, rekao je direktor turnira Valentino Stepčić.

Završno zatvaranje je uveličao i gradonačelnik Grada Labina, Valter Glavičić, koji je podijelio pehare i medalje zajedno s predsjednikom NK-a Rudar Sandijem Dobrićem, šefom Akademije Frankom Čupićem, te glavnim trenerom seniorske momčadi Robertom Paliskom.

Turnir je imao humanitarnu notu, u akciji „Rastimo zajedno“ prikupljena su sredstva za udrugu „Krilo Labin“ u svrhu izgradnje poludnevnog boravka djece s teškoćama u razvoju i osoba sa invaliditetom na Vinežu.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.