Počinje osmo izdanje Trofeja Labinskih rudara, igra se u trima kategorijama

Četvrtak, 08. lipnja 2023. 19:06 Napisao/la  SC
Počinje osmo izdanje  Trofeja Labinskih rudara, igra se u trima kategorijama

Počinje osmo izdanje jednog od najvećeg dječjih nogometnih turnira u ovoj regiji – Trofej Labinskih rudara, koji se igra od 8. do 11. lipnja u Labinu (Gradski stadion, igralištu Maslinica i igralištu na Vinežu).

Turnir će se igrati u tri kategorije, U-9, U-11 i U-13.

Kategorije U-9 igraju svoje utakmice u Rapcu, kategorije U-11 igraju na Vinežu, dok će se utakmice u kategoriji U-13 igrati na Gradskom stadionu gdje su u subotu planirana finala u kategorijama U-13 i U-11, te dodjela nagrada u istim kategorijama.

U kategoriji U-9 dodjela nagrada održava se u Rapcu.

- Svaki početak je težak, ali evo sve je spremno. Od početka godine malo po malo dorađujemo segment po segment turnira. Podršku iz kluba sam imao, ali i u konkretnom smislu, jer organizirati ovakav turnir bez konkretne pomoći teško je moguće. Stekli smo neka iskustva ove godine, vidjeli smo gdje i šta možemo poboljšati za ubuduće, pa vjerujem da ćemo podići letvicu nakon ove godine, u sljedećoj još više. Vjerujem u uspjeh ovogodišnjeg turnira na kojemu će prvi puta nastupati neke momčadi iz tuzenstva i inozemstva što nam je velika čast, ali obaveza kako bismo se pokazali kao pravi domaćini. Isto tako vjerujem da ovaj turnir može izrasti u vrlo značajno događanje u ovom periodu godine za Labin, Rabac u turističkoj promidžbi našeg prekrasnog kraja, kazao je direktor turnira Valentino Stepčić.

Rasporede, propozicije, rezultate možete pratiti na stranici trofeja https://trofejlabinskihrudara.com/ i facebooku.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.