Kristina Plahinek: Vjerujem da ćemo kroz treninge i utakmice uhvatiti pravi ritam

Četvrtak, 18. kolovoza 2022. 17:50 Napisao/la  SC

Utakmica protiv Austijanki prva nam je u nizu prijateljskih i dobar test u startu. Moje viđenje je da možemo biti zadovoljni pokazanim, rekla je iskusna igračica

Kristina Plahinek
Kristina Plahinek
Jučer su rukometašice Zameta odigrale prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za nadolazeću natjecateljsku sezonu. 
Na domaćem terenu, u dvorani na Zametu, dočekale su kvalitetnu ekipu Atzendorfa, koje su austrijske viceprvakinje.
Nakon nepunih tri  tjedna priprema, igračice Drage Žiljaka odigrale su jako dobru utakmicu za ovaj dio priprema u kojem se nalaze.
Start utakmice obilježilo je nekoliko tehničkih pogrešaka i vodstvo gostujuće ekipe, no ubrzo su Zamećanke preuzele kontrolu  nad igrom i okrenule rezultat u svoju korist. 
I drugo poluvrijeme krenulo je u istom tonu,  Zamećanke su gotovo cijelo drugo poluvrijeme imale minimalnu rezultatsku prednost,  no u zadnjim sekundama  gošće su uspjele postići pogodak i završiti susret remijem (29:29).
 
- Utakmica protiv Austijanki prva nam je u nizu prijateljskih i dobar test u startu. Moje viđenje je da možemo biti zadovoljni pokazanim. Naravno da nismo mogli očekivati utakmicu na visokom nivou s obzirom da smo u fazi priprema i "noge su malo teške" ali dobar je pokazatelj mana i vrlina na terenu, odnosno vrlina koje moramo ponavljati ubuduce i mana na kojima moramo još raditi kroz treninge i nadolazeće pripremne utakmice. Najvažnije od svega je da medu igračicama vlada odlična atmosfera i zajedništvo kako na terenu, tako i van njega i da su mlađe cure pokazale karakter u igri i da itekako možemo na njih računati u sezoni koja je pred nama. Vjerujem da ćemo kroz treninge i prijateljske utakmice koje nas očekuju uhvatiti pravi ritam i još više rasti te optimistično ući u novu sezonu po prve prvoligaške bodove, rekla je Kristina Plahinek,  iskusno pojačanje u redovima Zamećanki.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.