Suzana Badurina: Djevojke, uživajte u ovom trenutku, ovo će vam biti najljepši dio života!

Utorak, 26. travnja 2022. 13:46 Napisao/la  KS
Suzana Badurina
Suzana Badurina

Slavljeničknoj konferenciji za novinare ŽRK Zamet prisustvovala je i Suzana Badurina ispred Primorsko-goranske županije, odnosno Odjela za sport i tehničku kulturu.

- Primorsko-goranska županija pruža podršku sportašima kroz javne potrebe u sportu i Zajednicu sportova, kao i kroz program nagrađivanja kvalitete. Čestitam upravi kluba i igračicama na ovom uspjehu, znam da nije bilo financijski i organizacijski jednostavno voditi klub u ovom periodu. Igračicama sve čestitke, nadam se da ćete nastaviti ovakav niz i u Prvoj ligi. Izuzetno mi je zadovoljstvo jer Zamet je i moj klub, odigrala sam dobar dio svoje rukometne karijere u Zametu i želim igračicama poručiti neka uživaju u ovom trenutku, jednom kada budete radile rekapitulaciju vidjet ćete da vam je ovaj dio života najljepši dio života i zato uživajte u svakom trenutku i u svakoj pobjedi, rekla je Suzana Badurina.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.