Kristina Plahinek: Za sada ostajem u Zametu, ali tražim mogućnost odlaska u inozemstvo

Nedjelja, 18. prosinca 2016. 14:24 Napisao/la  V. P.

U zadnje vrijeme dobivamo više informacija i više se razgovara sa nama, zadnje što nam je rečeno je da bi se u skoroj budućnosti situacija trebala riješiti, kaže Plahinek

Rukometašice Zameta od početka sezone žive "ni na nebu, ni na zemlji". Razlog je neizvjesna financijska situacija koja neprestano dovodi u pitanje budućnost kluba i ekipe.

S druge strane, rezultatski Zamećanke odlično guraju bez obzira na probleme koji ih tište.

- Situacija nije najveselija, ali svatko dođe u tešku situaciju i mora se nositi sa njom. Tako se i mi nosimo. Uvijek treba razmišljati pozitivno i nadati se da će biti bolje. Rezultatski smo mogle i bolje. Nedostaje nam dva, tri boda, ali s obzirom na situaciju dobro je. Treba uzeti u obzir da smo mlada ekipa, kaže Kristina Plahinek, najbolja igračica Zameta.

Plahinek je svojim igrama zaslužila mjesto na širem popisu izbornika Mrđena.

- Lijepo je biti na širem popisu. Nažalost, nisam ušla na uži popis, ali ne odustajem. To mi je i dalje cilj, to me drži i podstiče da idem naprijed, dodaje Plahinek.

Prošlih mjeseci rukometašice Zameta i njihova trenerica Adrijana Prosenjak dobivale su obećanja da će se teška financijska situacija uskoro riješiti. No, još uvijek nema pomaka na bolje.

- U zadnje vrijeme dobivamo više informacija i više se razgovara sa nama. Zadnje što nam je rečeno je da bi se u skoroj budućnosti situacija trebala riješiti. Nadam se samo da će nešto konkretno dogoditi, neka isplata  prije Božića, dodaje Plahinek.

Što se tiče budućnosti, Plahinek kaže:

- U ovakvoj situaciji svatko želi otići u inozemstvu. Ovu sezonu planiram ostati u Zametu, ali tražim mogućnost odlaska. No, za sada ostajem, zaključila je  Plahinek.