ADRIJANA PROSENJAK KAŽE

Više nećemo biti ekipa koja će se boriti za vrh

Petak, 09. lipnja 2017. 22:24 Napisao/la  V. P.

Nadam se da će se klupska problematika riješiti do početka priprema, kaže trenerica Zameta Prosenjak.

Adrijana Prosenjak, trenerica rukometašica Zameta
Adrijana Prosenjak, trenerica rukometašica Zameta Foto: Sandro Donda

Rukometašice Zameta zajedno sa trenericom Adrijanom Prosenjak i predsjednikom u ostavci Lukom Denonom zajedničkom su večerom stavili točku na proteklu sezonu koja je rezultatski bila dobra.

No, Zamećanke su se cijelu sezonu borile sa neizvjesnošću i živjele u nadi da će se teška financijska situacija u klubu popraviti kao i da će se pronaći novi ljudi koji žele voditi klub.

- Još uvijek je situacija neizvjesna i tu nema novosti. No, klub ide dalje, ekipa će biti izmjenjena, a nadam se da će se i klupska problematika riješiti do početka priprema, rekla je trenerica Zameta Adrijana Prosenjak.

Ništa se još važno u klubu nije dogodilo niti promijenilo na bolje. Što se igračkog kadra tiče Bukvić i Toto prestaju igrati, Jerčinović seli u Umag, a Milosavljević u Kopar, dok će se Plahinek vratiti u Omišalj ukoliko ne nađe neko drugo rješenje.

- Više nećemo biti ekipa koja će se boriti za vrh, već ćemo biti u sredini tablice. Tabar bi se prema najavama trebala vratiti u prosincu, a mi razgovaramo sa sestrama Mikolić iz Arene koje bi trebale doći na fakultet u Rijeku da nam se priključe te sa Matičić da se vrati u Zamet nakon četiri godine, dodaje Prosenjak.

Adrijana Prosenjak ostaje trenerica.

- To je još jedan, novi izazov. Mlada ekipa, krećemo ispočetka. Već sam se susretala sa time da najbolji igrači odlaze, tako da se veselim novom izazovu, kaže trenerica Zamećannki.

Rukometašice su s treninzima završile, odmor će potrajati sve do kraja kolovoza, a dotad se možda rasplete i teška situacija u klubu.

- Što se dugovanja tiče dobile smo obećanja da će se riješiti što je prije moguće, kako bi cure dobile što su zaslužile, ali i kako bi u novu sezonu mogli ući bez dugova. Što se ostalog tiče, nadamo se i dalje, zaključila je Prosenjak.