Lučičanin uoči gostovanja Orijenta kod Koke: Možemo slaviti i u Varaždinu

Petak, 30. ožujka 2012. 11:36 Napisao  Milan Kosanović

- Dejana Milosavljević još uvijek nije maksimalno spremna zbog problema s ramenom i tek ćemo vidjeti koliko ćemo je moći koristiti u Varaždinu u koji neće putovati prva golmanica Kristina Afrić zbog fakultetskih obaveza, započeo je u nevjerici trener Orijenta Sanjin Lučičanin

Pred igračicama Orijent Presoflexa teško je gostovanje u Varaždinu (subota, 16 sati). Lako je ploviti s povoljnim vjetrom kaže  stara latinska izreka, no plovidba Prvom ligom rukometašica za igračice Orijent Presoflexa i njihovog trenera Sanjina Lučičanina sve je samo ne povoljna. Orijentašicama su preostale tek minimalne šanse za ostankom u izabranom društvu, a u samoj završnici prvenstva Riječanke nisu pomazile ni ozljede.

- Dejana Milosavljević još uvijek nije maksimalno spremna zbog problema s ramenom i tek ćemo vidjeti koliko ćemo je moći koristiti u Varaždinu u koji neće putovati prva golmanica Kristina Afrić zbog fakultetskih obaveza, započeo je u nevjerici trener Orijenta Sanjin Lučičanin te nastavio:

- Koka je školski primjer domaćinske ekipe koja je u toku prvenstva na domaćem terenu iznenadila mnoge favorizirane ekipe. U subotnjoj utakmici Varaždinke su apsolutni favorit, no mi sigurno nećemo izvjesiti bijelu zastavu. Ako bude bilo mogućnosti i prilike vjerujem da ćemo je iskoristiti i pobijediti, smatra Lučičanin.

- Uspjeli smo ih pobijediti u Rijeci, zašto ne bi i u Varaždinu!?,zaključio je trener Orijent Presoflexa.