Zamet sramotno poražen od Bjelovara, Alen Kurbanović ponovo dao mandat na raspolaganje!

Četvrtak, 27. rujna 2012. 19:49 Napisao  Milan Kosanović

Zamet - Bjelovar 35:40 (17:20), U Centru Zamet dogodila se velika tragedija riječkog rukometa. Odgovornost za poraz ovoga puta ne snosi trener momčadi već oni koji su mu pružili još jednu priliku!

Novi debakl - Alen Kurbanović
Novi debakl - Alen Kurbanović Foto: Sandro Donda

 

 

 

Utakmica 4. kola Premijer lige

ZAMET – BJELOVAR 35:40 (17:20)

Centar Zamet. Gledatelja: 100 . Suci: Gladović i Volenik (obojica Virovitica)

ZAMET: Đurica, Vučko, Hrvatin 3, Mrakovčić 8, Uzelac, Lončarić 5, Ćosić 1, Kružić 1, Slavić, Kovačević 4, Čuturić, Saršon, Vukelić 3, Golik 1, Sakić 7, Vučetić 2.

BJELOVAR: Grkinić, Iv. Gašparović, Ezgeta 2, Jurišić, Horvat 9, Kontrec 4, Janđel, Grgić, Vidović, Ig. Gašparović 7, Gotal 7, Fiala 3, Tandara 7, Kocijan-Pacas, Šimunović 1.

Sedmerci: Zamet 1 (3) , Bjelovar  - (4). Isključenja: Zamet 6 , Bjelovar 2 minute .

 Ovo više nije smiješno, ovo je tužno! Jako tužno! Rukometaši Zameta doživjeli su četvrti uzastopni poraz u Premijer ligi, momčad je vodio Alen Kurbanović koji je po tko zna koji put pokazao čitavu lepezu svoga neznanja. Nema smisla trošiti riječi o utakmici jer od prve minute svim okupljenima na tribinama Centra Zamet bilo je jasno da zametski orkestar više ne funkcionira pod dirigentskom palicom Alena Kurbanovića.

Tragična je činjenica što se to znalo i puno prije početka ogleda s Bjelovarom, a odgovornost za poraz ovoga puta ne snosi trener momčadi već oni koji su mu pružili još jednu priliku!

U Centru Zamet dogodila se velika tragedija riječkog rukometa, a sada se postavlja pitanje tko će za to preuzeti odgovornost? Predsjednik Kolić, sportski direktor Čupić ili netko treći.

Alen Kurbanović po završetku utakmice ponovo je stavio svoj mandat na raspolaganje, a moralan čin bio bi i da oni koji su mu pružili priliku javno priznaju pogrešku, te pođu njegovim stopama.