Zamet ostvario prvu pobjedu u susjedskom derbiju protiv Buzeta

Subota, 12. svibnja 2012. 19:39 Napisao  Milan Kosanović

Zamet - Buzet 34:24. Nastavak susreta donio je totalni raspad gostujuće momčadi,  nakon samo 12 minuta igre u drugom djelu Sakić zabija za najveću prednost na utakmici 26:15

Marin Sakić (Zamet)
Marin Sakić (Zamet) Foto: Damir Zamaklar

Utakmica 4. kola Lige za Europu, Premijer liga

ZAMET – BUZET 34:24 (19:12)

Centar Zamet. Gledatelja: 200. Suci: Cepanec (Turčina) i Jeftić (Varaždin).

Zamet: Đurica, Vučko 1, Hrvatin 7, Uzelac, Lončarić, Čosić 5, Kačanić, Kružić 3, Stevanović, Kovačević 5, Čuturić, Slavić, Vujić 5, Golik, Sakić 5, Mrakovčić 3.

Buzet: Šverko, Prodan, D. Vukelić 6, Vidović 2, Gašpar 3, Ljubotina 2, M. Vukelić 1, Pobrić 3, Jović, Šćulac, Šunjić 4, Pavletić, Jermaniš, Sirotić, Vrkljan 2, Fabijančić1.

Sedmerci: Zamet - , Buzet 2 (2). Isključenja: Zamet 10, Buzet 6 minuta.

Rukometaši Zameta pregazili su goste iz Buzeta te došli do svoje prve pobjede nad ljutim rivalima koji do sada nisu znali za poraz u srazu s Riječanima. Momčad trenera Alena Kurbanovića s kamatama je naplatila dugove Buzećanima koji su kući ispraćeni s visokih deset pogodaka razlike.

Utakmica se igrala u egalu do 19. minute kada je na semaforu stajalo 10:10, Zamećani su potom ubacili u brzinu više te serijom 9:1 koju je u 29. minuti susreta zaključio Igor Vujić odjurili na nedostižnih 19:11. U tim trenucima posebno je bio raspoložen brzonogi Mateo Hrvatin koji je iz kontranapada nemilice punio mrežu nemoćnih igrača Buzeta.

Nastavak susreta donio je totalni raspad gostujuće momčadi, Zamećani Čosić, Vujić, Kovačević i Sakić rešetali su sa svih strana, a nakon samo 12. minuta igre u drugom djelu Sakić zabija za najveću prednost na utakmici 26:15.

Do kraja susreta Buzećani su na teren poslali mlade snage, no sve što su uspjeli jest smanjiti rezultat s 11 na konačnih deset pogodaka razlike.

Fotogalerija: Damir Zamaklar