Kurbanović nakon Vidoveca: Sve pohvale obrani

Srijeda, 08. veljače 2012. 22:13 Napisao  Milan Kosanović

Vidovec Bios – Zamet 29:37. Obrana je u prvom poluvremenu savršeno funkcionirala i to je upravo ono što me najviše veseli uoči nastavka prvenstva, kaže trener Zameta

Ilustracija
Ilustracija Foto: google.hr

Vidovec Bios – Zamet 29:37  (9:22)

Dvorana: OŠ Vidovec  . Gledatelja: 500 . Suci: Barle i Vučić (obojica Zagreb) .

VIDOVEC BIOS: A. Melnjak, N. Melnjak, Vincek 2, M. Melnjak 1, Breljak, Vujović, Lovreničić 6, Jeftić 5, Turković 2, Balent, Čolak 2, Dobovičnik 3, Lilić, Vladušić, Malner 5, Sršen 3.

ZAMET: Đurica, Vučko 2, Hrvatin 8, Uzelac 6, Lončarić 4, Čosić, Kačanić 4, Kružić, Stevanović, Kovačević 1, Čuturić, Montanari 4, Slavić, Vujić 7, Golik.

Sedmerci: Vidovec Bios 4 (4) , Zamet 5 (6) . Isključenja: Vidovec Bios 12 , Zamet 6 minuta .

 Rukometaši Zameta deklasirali su trenutno vodeću momčad Prve lige, igrači trenera Alena Kurbanovića četvrtfinale kupa osigurali su već nakon završenog prvog poluvremena kada je na semaforu svjetlilo uvjerljivih 9:22.

- Dečki su utakmicu odradili onako kako smo se dogovorili. Znali smo da si ne smijemo dopustiti da ulazimo u neizvjesnu završnicu već da od prve minute krenemo furiozno te utakmicu riješimo u prvom poluvremenu, rekao je po završetku utakmice trener Alen Kurbanović.

- Sve pohvale idu na račun obrane koja je u prvom poluvremenu savršeno funkcionirala i to je upravo ono što me najviše veseli uoči nastavka prvenstva. U drugom poluvremenu smo malo popustili, no rezultatska prednost i pitanje pobjednika niti u jednom trenutku nisu dolazili u pitanje. Čestitao bih svojim igračima na zalaganju i borbenosti koju su prezentirali na parketu, zaključio je strateg Zamećana.

Najefikasniji u redovima Zameta bili su iskusnici Mateo Hrvatin s osam i Mile Uzelac sa šest postignutih pogodaka te zimsko pojačanje Igor Vujić koji je mrežu Vidovec tresao u sedam navrata.