Stevanović uoči polufinala Kupa: Ako je Poreč mogao protiv Nexea, možemo i mi!

Subota, 05. svibnja 2012. 11:13 Napisao  Milan Kosanović

 Naša šansa je apsolutno u obrani, moramo ih zadržati na 25 postignutih pogodaka i onda nam šanse rastu, rekao je čuvar mreže Zamećana

Pred rukometašima Zameta utakmica je polufinala Kupa Hrvatske protiv našičkog Nexea (Poreč, 17.30 sati). Ivan Stevanović i društvo konačno su konsolidirali svoje redove te se nadaju iznenađenju protiv momčadi Kasima Kamenice.

-  Sigurno je da su oni kvalitetniji sastav od nas, imaju velik broj profesionalaca u momčadi i trenutno su druga momčad u Hrvatskoj iza Croatia osiguranja, započeo je Ivan Stevanović te nastavio:

-  Poreč je u njihovom međusobnom srazu pokazao da se može igrati s njima, vodio je cijelu utakmicu, a Nexe je na kraju jedva izvukao bod. Imaju problema s ozljedama, a to svakako povećava naše šanse. Ne mogu reći da su nam šanse velike, ali svakako postoje, smatra čuvar mreže Zamećana koji se potom osvrnuo na ono što bi moglo odlučiti utakmicu.

-   Naša šansa je apsolutno u obrani, moramo ih zadržati na 25 postignutih pogodaka i onda nam šanse rastu. Do pobjede možemo doći jedino ako obrana bude na najvišoj mogućoj razini, u napadu ćemo već nešto zabiti, zaključio je Stevanović koji je prije 12 godina u dresu Zameta nastupio u finalu Kupa Hrvatske u kojem je Zamet poražen od Zagreba predvođenog današnjim izbornikom i trenerom Croatia osiguranja Slavkom Golužom.