TEAM-BUILDING

Rukometaši Zameta odradili pripreme u Novalji

Nedjelja, 17. rujna 2023. 12:10 Napisao  I. V.

Mlađi igrači imali su prilike osjetiti visoki profesionalizam, osjećali su se kao u velikom klubu gdje igrači jedino moraju trenirati, kaže Mateo Hrvatin

Rukometaši Zameta odradili pripreme u Novalji

Rukometaši Zameta odradili su višednevne pripreme u Novalji, tijekom svojevrsnog team-buildinga odigrali su dvije pripreme utakmice protiv Zadra i Gospića, te odradili nekoliko treninga u novaljskoj dvorani.

- Pripreme su prošle onako kako je zamišljeno, puno smo radili, puno smo se družili što jako bitno. Stvarno smo imali jako dobre uvjete, imali smo sve što nam je trebalo, vrijeme koje smo proveli zajedno poslužilo nam je da još više očvrstimo kao momčad i da se atmosfera dodatno podigne. Mlađi igrači imali su prilike osjetiti visoki profesionalizam, osjećali su se kao u velikom klubu gdje igrači jedino moraju trenirati, sve ostalo nije njihova briga, kaže trener Mateo Hrvatin.

- Odigrali smo za Zadrom utakmicu (33:23) u kojoj smo odlično reagirali, stvarno sam zadovoljan, malo smo bili odmorniji nakon tri tjedna priprema. Na povratku smo igrali protiv Gospića, tu smo utakmicu dogovorili da mlađi igrači dobiju šansu. Dobro nam je došlo da se rastrčimo, više su igrali igrači koji inače manje igraju, kazao je Hrvatin.

Dva tjedna prije početka sezone u Prvoj HRL - Jug, rukometaši Zameta boravili su u hotelu Olea u vlasništvu prominentnog člana uprave Ivice Lukanovića.

Ugostio je Lukanović i suradnike u upravi, koji nisu u Novalju došli na izlet.

Isto kao igrači, članovi uprave boravak su iskoristili za tehničke pripreme pred početak prvenstva od kojega se očekuje najviše što se može očekivati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.