Zamet u subotu igra u Karlovcu, Mateo Hrvatin najavio pobjedu protiv lidera

Petak, 16. studenog 2012. 15:37 Napisao  Milan Kosanović

Oni su trenutno vodeća momčad Premijer lige, a uzme li se u obzir povijest naših susreta onda možemo konstatirati da će subotnja utakmica biti pravi derbi, rekao je Hrvatin

Mateo Hrvatin
Mateo Hrvatin Foto: Sandro Donda

Nakon šest uzastopnih pobjeda najbolje riječke rukometaše u subotu (19 sati) očekuje gostovanje kod starih rivala iz Karlovca koji utakmicu s Riječanima dočekuju kao vodeća momčad Premijer lige.  Mateo Hrvatin i društvo nošeni dobrim raspoloženjem te visokom dozom samopouzdanja očekuju nastavak pobjedničkog niza, a da bi to ostvarili Zamećane očekuje 60 minuta rovovske bitke u gradu na četiri rijeke.

-          Odigrali smo šest dobrih partija i idemo u subotu na pobjedu. Pristup ponovno treba biti na nivou, svaki igrač mora pružiti svoj maksimum ako želimo slaviti u Karlovcu i uzeti dva boda. Oni su trenutno vodeća momčad Premijer lige, a uzme li se u obzir povijest naših susreta onda možemo konstatirati da će subotnja utakmica biti pravi derbi, rekao je Mateo Hrvatin.

Jedan od najiskusnijih Zamećana nije se pretjerano opterećivao s mogućnostima njihovog protivnika, naglasak je stavio na svoju momčad.

-          Mi gledamo isključivo sebe, u posljednjih nekoliko kola u njihovim redovima se istaknuo mladi Luka Cindrić koji zabija dosta golova, no ako odigramo kako znamo vjerujem da će sve biti uredu. Ne opterećujemo se drugima, mišljenja je Hrvatin.

-          Obrana je ključ svake pobjede, ako obrana bude štimala, onda će doći i golovi u napadu. Nažalost, ne možemo računati na Sakića koji nam je stožerni igrač, no kapetan Uzelac je u prošloj utakmici odigrao dobru rolu na poziciji pivota. Koga nema bez njega se može i mora. Ljestvica govori da je Karlovac do sada najteži protivnik koji će nam se suprotstaviti, s njima uvijek igramo utakmice na nož, idemo se potući s njima pa neka bolji pobjedi, zaključio je Mateo Hrvatin.