Marko Mrakovčić, Veron Načinović i Matija Starčević produljili ugovore sa Zametom uoči zadnje utakmice

Petak, 31. svibnja 2019. 14:13 Napisao/la  SC

avljaju nam se mnogi igrači i iz ostalih sredina koji imaju želju doći u naš klub što je najbolja potvrda našeg rada, kaže team manager Boris Konjuh.

Marko Mrakovčić, Veron Načinović i Matija Starčević produljili ugovore sa Zametom uoči zadnje utakmice

 

U Vip prostoru Centra Zamet održana je konferencija za novinare pred kojima su Marko Mrakovčić, Veron Načinović i Matija Starčević potpisali ugovore za narednu sezonu.

To je najbolja vijest uoči posljednje utakmice sezone u kojoj Zamet dočekuje Varaždin.

- Uoči posljednje utakmice sezone ostanak je osiguran, ali želimo pobjedom pred našim navijačima zaključiti kraj sezone. Također smo krenuli sa stvaranjem ekipe za iduću sezonu. Danas ćemo potpisati tri ugovora s važnim igračima, a u narednom periodu očekujemo potpis još nekih igrača, rekao je direktor Vedran Babić.

- Drago mi je da će dečki potpisom ugovora ostati s nama na okupu iduće sezone i dati nam mogućnost da pružimo više. Naša najveća snaga je naša mladost. Neprocjenjivo je imati mlade dečke kao nosioce igre. Javljaju nam se mnogi igrači i iz ostalih sredina koji imaju želju doći u naš klub što je najbolja potvrda našeg rada, kazao je team manager Boris Konjuh.

- Što se tiče ove sezone mijenjali su se ciljevi kroz sezonu, ovo je bila turbuletna sezona, puna uspona i padova, na kraju smo izborili ostanak. Po meni ovo nije neki naročiti uspjeh jer smo bili tako blizu plasmana u Ligu za prvaka. Atmosfera je odlična u ekipi, nadam se da ćemo svi ostati na okupu, kazao je Marko Mrakovčić.

- Za sljedeću sezonu naš glavni cilj će biti plasman u Ligu za prvaka. Mlada smo ekipa i biti ćemo iduće sezone iskusniji i tako izgraditi sebe i ekipu. Ostajem i iduće sezonu u klubu jer smatram kako je ovo odlična razvojna sredina za mlade igrače, treba raditi i sve će doći na svoje, smatra Veron Načinović.

Utakmica između Zameta i Varažina ima prestižni karatker budući da su obje momčadi osigurale ostanak:

- Bez obzira na osiguran ostanak u prošloj utakmici protiv Rudana u Labinu nama je utakmica protiv Varaždina važna. Želimo odigrati dobru utakmicu protiv protivnika koji ima isti broj bodova kao i mi i oprostiti se od ove sezone na najbolji mogući način, naglašava Matija Starčević.

Utakmica protiv Varaždina igra se u dvorani Centra Zamet ovu subotu s početkom od 18 sati.

Utakmicu sude ponajbolji svjetski suci Matija Gubica i Boris Milošević.