Marin Sakić: Konačno je došlo vrijeme da poravnamo račune s Buzećanima

Petak, 11. svibnja 2012. 14:17 Napisao  Milan Kosanović

 Postavit ćemo se kao gospodari na terenu, i obrambeno i napadački. Ista smo ekipa, no samopouzdanje nam je na višoj razini, rekao je Sakić

Marin Sakić
Marin Sakić Foto: Sandro Donda

Rukometaši Zameta u zaletu forme nakon sjajnog rezultata u Kupu dočekuju ljute rivale iz Buzeta (subota, 18 sati). Momčad trenera Alena Kurbanović ovoga puta spremna je skinuti skalp Buzećanima koji osim plaća u posljednje vrijeme nemaju ni igra i rezultata.

-          Nismo ni u kakvoj euforiji, radi se o dobro raspoloženju i vjeri u sebe, započeo je kružni napadač Zameta Marin Sakić te nastavio:

-          Subotnja utakmica neće imati nikakvih poveznica s prošlim susretima. Postavit ćemo se kao gospodari na terenu, i obrambeno i napadački. Ista smo ekipa, no samopouzdanje nam je na višoj razini. Došlo je vrijeme da poravnamo račune s Buzećanima. Odigrali smo odličnu utakmicu protiv Nexe, pružili solidnu partiju protiv Croatia osiguranja, vjerujem da će otvaranje utakmice s Buzetom biti u egalu, no kako vrijeme bude odmicalo vjerujem da će naša kvaliteta izaći na vidjelo, smatra Sakić.

-          Moramo svih 60 minuta odigrati u istom tempu te pobijediti utakmicu, nemamo prava na drugo razmišljanje. Pozvao bih gledatelje da nas dođu bodriti, želimo pokazati riječkoj publici da rezultat u Kupu nije bio slučajnost. Nadam se da će se konačno promijeniti i situacija na tribinama, te da će naši navijači biti glasniji od gostujućih, zaključio je Marin Sakić.

Sudeći po trenutnoj formi u kojoj se nalaze ove dvije momčadi za očekivati je da bi Zamećani nakon duge tri godine konačno mogli doći do pobjede nad susjedima iz Buzeta. Gosti u Rijeci objektivno u ovom trenutku nemaju što tražiti, a momčad trenera Alena Kurbanovića u subotu bi se u jednoj utakmici mogla revanširati Buzećanima.