Kurbanović: Playoff je dostižan samo u teoriji, ali nema predaje

Utorak, 28. veljače 2012. 12:11 Napisao  Milan Kosanović

Teško je sada igrati kada imamo mač nad glavom da ne smijemo izgubiti niti jednu utakmicu. Playoff je teško dostižan, ali nećemo se predati dok postoji i najmanja šansa - rekao je trener Zameta

Rukometaši Zameta izgubili su i treću utakmicu u četiri susreta te se miljama udaljili od zacrtanog cilja, plasmana u playoff koji će izboriti četiri najbolje plasirane momčadi Premijer lige. Uz izravni televizijski prijenos Zamećani su do posljednjih sekundi imali bod, mogli su uhvatiti i dva, no lopta je okrugla, ovoga puta otkotrljala se na stranu Karlovčana.

- Činjenica je da smo napravili par gluposti, ali isto tako da smo u drugom poluvremenu bili bolja momčad na terenu, rekao je trener Zamećana Alen Kurbanović.

- Plasman u playoff sada je ostao samo u teoriji, teško je sada igrati kada imamo mač nad glavom da ne smijemo izgubiti niti jednu utakmicu, a očekuju nas Siscia u Rijeci, Spačva u Vinkovcima te na koncu Split u Rijeci, mišljenja je strateg Zamećana koji naglašava da se unatoč nezavidnoj situaciji Zamećani ne misle predati već boriti dok se ne izgubi i najmanja šansa za plasmanom u playoff.

- Već smo pobjeđivali te ekipe, a nadam se da možemo opet. U srijedu nas očekuje Siscia koju smo pobijedili u gostima, možemo i na domaćem terenu, zaključio je Kurbanović.