Igor Marijanović: Rekao sam prošle sezone da me ne zanima igrati u Ligi za ostanak

Petak, 24. lipnja 2022. 11:05 Napisao  I. V.

Nadam se ćemo zadržati momčad na okupu i da uz dvojicu, trojicu pojačanja nećemo biti isti kao prošle sezone, kaže trener Zameta

Igor Marijanović
Igor Marijanović

Igor Marijanović ostaje na klupi Zameta iduće sezone, čelnici riječkog premijerligaša riješili su pitanje struke nakon nekoliko sastanaka:

- Već je prvi sastanak bio pozitivan, jedni i drugi uzeli smo nekoliko dana vremena da bismo razmotrili odluku. Predsjednik Vedran Devčić i direktor Vedran Babić odmah su iskazali želju da ostanem, ja sam bio malo fleksibiniji tako da nije bilo problema oko dogovora, kaže Marijanović koji je već prošle sezone naglašavao ambicije:

- Nadam se ćemo zadržati momčad na okupu i da uz dvojicu, trojicu pojačanja nećemo biti isti kao prošle sezone. Rekao sam prošle sezone da me ne zanima igrati u Ligi za ostanak i onda strijepiti do zadnjeg kola hoćemo li ostati premijerligaši. Želim da rastemo, da budemo bolji svake godine, govori Marijanović.

Novosti oko rostera:

- Kritični su Sorić i Mrakovčić, nadam se da će obojica ostati. Kvastek svaki dan dobiva ozbiljne ponude, pitanje je jedino hoće li te ponude zadovoljiti njega i klub! Iskreno se nadam da će sva trojica ostati u klubu, bez njih momčad bi bila puno slabija, zaključuje Marijanović.