ĆAMILA MIČIJEVIĆ

Ništa nije opravdanje za ovo što smo pokazale

Četvrtak, 07. listopada 2021. 19:35 Napisao/la  KS

Mislim da u današnjem rukometu primiti 23 gola zaista nije puno. Ali onakve promašaje i pogreške u napadu si ne smijemo dopustiti. Razočarana sam, kaže Ćamila

Ćamila Mičijević
Ćamila Mičijević

Čamila Mičijević vidno je razočarana dočekala kraj utakmice.

Ponajbolja hrvatska rukometašica u utakmici protiv Ukrajinki bila je gotovo na rubu plača, silno je željela pobjedom se vratiti u dvoranu u kojoj je rukometno stasala.

- Ovome se nitko od nas nije nadao. Znali smo od početka da će utakmica biti teška, bilo je puno nepoznatih igračica koje prije nisu igrale za njihovu reprezentaciju, ali ništa nije opravdanje za ovo što smo pokazale. To nije razlog da odigramo ovakvu utakmicu, bile smo neprepoznatljive. Pritom ne mogu reći da se nismo borile, borile smo se, ali u nekim trenucima meni je to izgledalo kao da smo željele previše. Radile smo stvari koje si ne smijemo dopuštati, započela je Čamila Mičijević.

Hrvatska je odigrala sasvim solidnu utakmicu u obrani, ali napad je bio potpuno druga priča.

- Mislim da u današnjem rukometu primiti 23 gola zaista nije puno. Ali onakve promašaje i pogreške u napadu si ne smijemo dopustiti. Razočarana sam, ne mogu vjerovati što nam se dogodilo. Očito smo izabrale teži put, nećemo odustati, želimo se plasirati na EP i napravit ćemo sve da to napravimo, nastavila je Ćamila.

Hrvatske djevojke odigrale su utakmicu s dva lica, svjesna je toga i nekadašnja Zamećanka.

- Mislile smo da ćemo se odlijepiti, očekivale smo da ćemo brzo riješiti utakmicu, ali to se nije dešavalo pa nam se i u obrani i u napadu stvarala dodatna nervoza. U drugom poluvremenu smo imale ogromnu crnu rupu, s takvom crnom rupom ne znam koga bismo mogle pobijediti. Same smo krive, moramo se smiriti, moramo se pogledati u oči i spremiti se za Češku najbolje što možemo da bismo ove kvalifikacije nastavile kako treba.

Hrvatskoj sad slijedi putovanje u Češku.

- Nemamo puno vremena za odmor, odmah krećemo na put. Češka je još bolja od Ukrajine, ali što je tu je. Pobjeđivale smo mi i bolje, ali se moramo sabrati i pronaći našu igru, zaključila je Ćamila Mičijević.