Ivan Močinić nakon debija od prve minute: Drago mi je da me publika prihvatila

Nedjelja, 04. ožujka 2012. 19:06 Napisao  Luka Variola

- Sigurno je da sam imao tremu i nervozu. Drago mi je da me publika prihvatila, objašnjava U-19 reprezentativac Ivan Močinić

Ivan Močinić
Ivan Močinić Foto: Sandro Donda

Navijačima "bijelih" se u prvom proljetnom susretu predstavila mlada Rijeka. U njoj je prvi puta od početne minute mjesto našao i mladi U-19 reprezentativac Ivan Močinić, koji je tijekom zimskih priprema imao problema sa skočnim zglobom. Talentirani veznjak dosta se trudio, iako je trema bila vidljiva.

- Sigurno je da sam imao tremu i nervozu. No, kako je utakmica odmicala sve je bilo manje grča. Uvijek može bolje, ali mislim da je bilo dobro za prvi put.  Drago mi je da me publika prihvatila, pogotovo jer navijači nisu uvijek na strani igrača, objašnjava perspektivni lijevak, koji je već u mlađim kategorijama "bijelih" pokazao zavidan pregled igre. Iako dosta krhke građe hrabro je ulazio u duele s fizički jačim suparnicima.

- Mislim da smo dobro odigrali, ali nismo iskoristili tri šanse koje su mogle promijeniti tijek utakmice. Mislim da bod nije neuspjeh. Lokomotiva je odlična ekipa što je pokazala i na Kantridi. Idemo dalje, već smo u mislima u susretu s Šibenikom. Moramo raditi i svakoj se utakmici boriti, zaključit će Močinić.

HT Prva liga

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 22 34
2 HNK Hajduk Split 15 30
3 NK Lokomotiva 4 25
4 NK Osijek 6 23
5 HNK Rijeka 1 22
6 HNK Gorica 0 22
7 NK Istra 1961 -9 12
8 NK Slaven Belupo -17 12
9 Inter Zaprešić -10 11
10 NK Varaždin -12 11