GOSTI HNK-a RIJEKA

Hrvatski vaterpolisti uživali na tribinama Kantride

Petak, 29. ožujka 2013. 22:37 Napisao  I. V.

Ne događa se baš svaki dan da Kantridu posjete aktualni olimpijski pobjednici, pa su vaterpolisti dobili povlašteni status

Među posebnim gostima Rijeke na utakmici protiv Slavena Belupa izdvojili su se hrvatski vaterpolisti, koji u subotu na Kantridi igraju utakmicu Svjetske lige protiv Grčke. Ne događa se baš svaki dan da Kantridu posjete aktualni olimpijski pobjednici, pa su vaterpolisti dobili povlašteni status. Uoči utakmice pojavili su se uz rub travnjaka i dobili priliku osluškivati decibele  pljeska s tribina.

Minuta šutnje za Komena
Uoči početka utakmice cijeli je stadion minutom šutnje odao počast Robertu Komenu, dopredsjedniku Rijeke koji je naglo preminuo u 47. godini.

Gosti Rijeke na utakmici bili su rukometaši Zameta i nogometaši Pomorca, ali oni su članovi sportske obitelji Gabrielea Volpija, pa njihov dolazak spada u redoviti kućni posjet bližoj rodbini. Svakako je dobro što su svi zajedno imali priliku uživati u dobrom nogometu, što je najbolja preporuka za idući posjet.

Na tribinama je bio i trener Hajduka Mišo Krstičević, koji je došao vidjeti Slaven Belupo uoči utakmice polufinala Kupa. Nije vidio ništa, jer je Rijeka bila toliko bolja da gosti nisu ni dobili priliku pokazati što mogu.

 

HT Prva liga

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 33 51
2 NK Osijek 20 51
3 HNK Gorica 19 46
4 HNK Rijeka -2 32
5 HNK Hajduk Split -1 29
6 HNK Šibenik -4 26
7 NK Varaždin -16 22
8 NK Slaven Belupo -8 21
9 NK Lokomotiva -20 19
10 NK Istra 1961 -21 14