IGOR HINIĆ Mislim da ne moram naglašavati koliki je imperativ pobjede protiv Valjeva

Četvrtak, 13. prosinca 2018. 14:46 Napisao/la  SC

Trener riječkih vaterpolista Igor Hinić i igrač Srđan Aksentijević najavili subotnju utakmicu protiv Valjeva

Igor Hinić i Srđan Aksentijević
Igor Hinić i Srđan Aksentijević

 

Posljednja ovogodišnja tiskovna konferencija Primorjaša održala se u četvrtak u trofejnoj sali Bazena Kantrida.

Trener riječkih vaterpolista Igor Hinić i Srđan Aksentijević najavili su utakmicu protiv Valjeva koje gostuje (20) na Kantridi u subotu, 15. prosinca.

- Valjevo je protivnik koji je na ljestvici do nas, svojevrsni je to derbi. Utakmica je izuzetno bitna, očekujem tvrdu utakmicu s obzirom da nam je Valjevo direktan konkurent za prolazak u gornji ili donji dom, odnosno, plasman među prvih ili preostalih šest momčadi u ligi. Mislim da ne moram naglašavati koliki je imperativ pobjede. Protivnik je ove godine imao raznolike rezultate, posljednja utakmica Valjeva bila je protiv Šapca u Kupu Srbije koju su tijesno izgubili. Najbolji igrač je Njegovan, ljevak, dobar centar. Također je dobar Tenđer s lijeve strane. Valjevo ima iranskog i japanskog reprezentativca, kaže Hinić.

- Slažem se s trenerom, izuzetno bitna utakmica koja na našem bazenu ovisi isključivo o nama. Ekipa je spremna da ovu godinu zatvorimo s tri boda, pobjedom i dobrom utakmicom. Nakon toga nam ostaje prostora za rad i pripremu ostalih utakmica do kraja ovog dijela natjecanja. Pozivam sve naše navijače da nas podrže u što većem broju, da ovu godinu zatvorimo kako treba, nadovezao se Srđan Aksentijević.