IO-a PRIMORJA, REAGIRANJE

Vidljivo je povećanje broja natjecatelja

Subota, 11. siječnja 2014. 09:35 Napisao/la  SC

PK Primorje CO godinama je u samom vrhu hrvatskog plivanja, stoji u reagiranju na izjave bivšeg trenera Sandra Bastiančića

Sanja Jovanović, svjetska vrijednost
Sanja Jovanović, svjetska vrijednost

Izvršni odbor PK-a Primorje reagirao je na izjave Sandra Bastiančića, bivšeg trenera plivača koji je otišao ogorčen stanjem u klubu. Reagiranje prenosimo u cijelosti:

Izvršni odbor PK Primorja CO smatra potrebnim reagirati na javni istup instruktora u školi plivanja Sandra Bastiančića na sportskom portalu SportCom dana 8. siječnja 2014. godine.

Želimo istaknuti, a i dobro je poznato svim ljubiteljima sporta, kako je PK Primorje CO već godinama u samom vrhu hrvatskog plivanja, a očiti napredak, kako u rezultatskom tako i u organizacijskom smislu, vidljiv je u posljednje dvije godine, kada je klupska riznica obogaćena za dva europska srebra i mediteransko zlato Sanje Jovanović, plivačice Primorja vratile su Rijeci naslov ekipnih prvakinja Hrvatske, dok su plivači postali ekipni viceprvaci Hrvatske.

Na pojedinačnim prvenstvima Hrvatske plivačice i plivači su u 2012. godini ukupno osvojili 137 medalja od čega 45 zlata, te 2013. godini ukupno 131 medalju od čega 41 zlata u svim dobnim kategorijama što zajedno potvrđuje činjenicu da se u Klubu radi stručno i kvalitetno.

Uvjereni smo da je ovo rezultat i stručnog usavršavanja naših trenera u Hrvatskoj i inozemstvu koje smo, uz pomoć Hrvatskog plivačkog saveza, omogućili našim trenerima, a jednako tako ponosni smo što je promjenom načina rada, vidljivo povećanje broja natjecatelja svih dobnih kategorija.

Usprkos cjelokupnoj financijskoj krizi, predanim i nesebičnim radom cijelog kolektiva, uspijevamo i dalje biti među najuspješnijim klubovima u Hrvatskoj, a zasigurno nas veseli i zadovoljstvo naših članova, stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik Predrag Kovačić.