Carnival Snowboard Session održava se u nedjelju zbog vremenskih uvjeta na Platku

Srijeda, 17. siječnja 2024. 10:51 Napisao/la  SC
Carnival Snowboard Session održava se u nedjelju zbog vremenskih uvjeta na Platku

Ovogodišnji Carnival Snowboard Session zbog vremenskih uvjeta na Platku održat će se u nedjelju, 21. siječnja 2024. godine.

Snowboard klub Nine, organizator događanja, zbog najavljene vremenske prognoze po kojoj će snijeg padati na Platku s petka na subotu, a zbog pripreme staze za natjecanje, odlučio je pomaknuti termin održavanja natjecanja sa subote na nedjelju.

Ovo je druga godina u kojoj će se Carnival Snowboard Session održati na Platku u disciplini slopestyle.

Prvih jedanaest izdanja održano je u samom centru Rijeke, po čemu je natjecanje bilo jedinstveno i atraktivno mnogobrojnim natjecateljima iz našeg dijela Europe.

Organizatori i ove godine očekuju odaziv natjecatelja iz država u regiji koji vole doći na Kvarner gdje mogu boardati s pogledom na more.

Jedan od razloga zašto se rado odazivaju je i nagradni fond od 1.000 eura.

Carnival Snowboard Session je ujedno i Prvenstvo Primorsko-goranske županije u snowboardu, a moguće se natjecati u dječjoj (rođeni nakon 2009. godine), juniorskoj (2005. do 2009. godine) i odrasloj (rođeni prije 2005. godine) kategoriji, te u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Ovogodišnje izdanje Carnival Snowboard Sessiona podupire Turistička zajednica Rijeka kao suorganizator. Pokrovitelji su Primorsko-goranska županija, Turistička zajednica Kvarnera, Goranski sportski centar i Skijaški savez Primorsko-goranske županije i Turistička zajednica Čavle. Medijski pokriva KIGO.hr.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.