OPATIJA ODBILA UNOSNE PONUDE

Tri grada htjela organizirati utakmicu protiv Dinama

Petak, 18. listopada 2019. 15:19 Napisao  I. V.

Mogu samo zamisliti kako bi Bjelica reagirao kada bi vidio teren u Opatiji!? A poslije nas igra protiv Šahtara, kaže Zoran Bogolin

Tri grada htjela organizirati utakmicu protiv Dinama

 

Opatija i Dinamo utakmicu osmine Kupa igraju na stadionu Kantrida, utakmica se igra 30. listopada od 17.30 sati.

U tjednu prije utakmice protiv Opatije, Dinamo igra utakmicu Lige prvaka protiv Šahtara (22. listopada) i utakmicu HNL-a protiv Osijeka (25. listopada), nakon utakmice protiv Opatije Dinamo igra utakmicu HNL-a protiv Intera (2. studenog) i utakmicu Lige prvaka opet protiv Šahtara (6. studenog).

Utakmica protiv sudionika Lige prvaka izaziva veliki interes.

Iako je teško očekivati da će trener Nenad Bjelica protiv Opatije igrati s najboljim sastavom, NK Opatija utakmicu protiv Dinama mogao je dobro naplatiti da je ustupio pravo domaćinstva: 

- Tri grada ponudila su nam da budu domaćini utakmice, za ustupanje domaćinstva mogli smo zaraditi 100.000 kuna i povrh toga pokriti sve toškove organizacije. Time je još jasnije koliko je velik interes za Dinamo! Neću reći imena gradova, ne bi bilo korektno nakon što smo odbili ponude. Reći ću samo da je riječ o istarskim gradovima, kaže Zoran Bogolin.

- Bio bih najsretniji kada bismo ih ugostili u Opatiji, ali nažalost mi u Opatiji ne možemo ugostiti nikoga ozbiljnoga! Mogu samo zamisliti kako bi Bjelica reagirao kada bi vidio teren u Opatiji!? A poslije nas igra protiv Šahtara! Ne mogu vjerovati da Grad Opatija ne može renovirati stadion, čovjek je dvanaest godina gradonačelnik... Makni se ako ne možeš! Daj mlađima da nešto naprave, daj da grad napreduje, a ne da u deset sati navečer ne možeš sresti čovjeka na ulici?! Grad izgleda kao sanatorij! I onda još kaže da je Opatija perjanica turizma! Grad je postao perjanica spavanja, kaže Bogolin.