Antun Sudar pobjednik 6. Prvomajskog turnira u organizaciji Streljačkog kluba Rječina

Srijeda, 02. svibnja 2012. 16:46 Napisao/la  M. B.

Riječanin Tino Medvidović (Protect) osvojio je drugo mjesto u gađanju pištoljem, Jurica Prpić (GSK Rijeka) bio je treći u revolveru

Tino Medvidović, Antun Sudar  i Ante Šuša
Tino Medvidović, Antun Sudar i Ante Šuša

Antun Sudar (Sveučilište Zagreb) ukupni je pobjednik 6. Prvomajskog turnira  u gađanju velikokalibarskim pištoljem i revolverom (10+10) održanom na gradskoj streljani Drenova gdje je nastupilo preko sto strijelaca iz cijele Hrvatske u organizaciji Streljačkog kluba Lokomotiva.

Sudar je slavio u ukupnom poretku sa 367 krugova, a u gađanju pištoljem je pobijedio sa 186 krugova, jednim krugom više od drugoplasiranog Tina Medvidovića sa 185 krugova, inače člana Protecta iz Rijeke. Na kraju je presudila zadnja serija u kojoj je Sudar pogodio 92, a Medvidović 91 krug. Treće mjesto osvojio je Ante Šuša (Zvonimirovi strijelci, Knin) sa 186 krugova, a u zadnjoj seriji pogodio je samo 88 krugova.

U disciplini revolver prvo mjesto osvojio je Ilija Čančarević  (Sveučilište-Zagreb) sa 187 krugova ispred drugoplasiranog Dragana Zekića (Istra Marčana) sa 184 krugova, a isti rezultat pogodio je i trećeplasirani Jurica Prpić (GSK Rijeka).