U Boćarskom domu Hrastenica dočekane junakinje i junaci Svjetskog prvenstva u Alassiju

Nedjelja, 17. listopada 2021. 21:33 Napisao/la  Kristian Sirotich
Doček
Doček

Hrvatske boćarice i boćari vratili su se sa Svjetskog prvenstva u talijanskom Alassiju.

U Boćarskom domu Hrastenica upriličen je svečani doček reprezentaciji koja je na smotri najboljih na svijetu ostvarila itekako zapažene rezultate.

Ria Vojković i Marin Ćubela osvojili su zlato u mješovitom paru, Ria Vojković i Carrolina Bajrić osvojile su srebro u štafetonom izbijanju, Carrolina Bajrić i Nikol Marelja osvojile su srebro u paru, Pero Ćubela bio je srebrni u disciplini pojedinačno klasično, a u paru s Marinom Miličevićem osvojio je broncu.

Naravno, ne treba zaboraviti pritom niti Nives Jelovicu, jedna od najboljih hrvatskih boćarica svih vremena u disciplini pojedinačno klasično došla je do četvrtfinala, u preciznom izbijanju zauzela je deveto mjesto, a samo malo sreće je nedostajalo da i ona nastavi svoj blistav rezultatski niz na velikim natjecanjima.

No, zato ga je nastavila Carrolina Bajrić, koja je uz Nikol Marelju i bila najveća zvijezda dočeka, Hrastenica je dom njihovog kluba Škola boćanja Čavle, upravo u tom boćarskom domu iskovane su njihove svjetske medalje.

Boćarice i boćari dočekani uz cijeće, baš  onako kako i dolikuje, nisu izostali niti pjenušac i tortu i veliku podršku okupljenih prijatelja, članova obitelji, sumještana... 

 

boce3