Seniorska boćarska reprezentacija otputovala u ponedjeljak u Tursku

Ponedjeljak, 31. listopada 2022. 12:12 Napisao/la  SC
Seniorska boćarska reprezentacija otputovala u ponedjeljak u Tursku

Seniorska boćarska reprezentacija otputovala je u ponedjeljak u Tursku, Karlo Šaban (Sv. Jakov), Marino Milićević, Pero i Marin Ćubela (sva trojica Biston) od utorka brane ugled hrvatskog boćanja na Svjetskom prvenstvu.

- Dečki su u pravoj formi, trebat će nam malo sportske sreće, ali uvjeren sam u dobar rezultat, kaže izbornik Vjekoslav Matetić.

Šaban i Marin Ćubela nastupaju u paru, Milićević u brzinskom izbijanju i štafeti s Marinom Ćubelom, Pero Ćubela pucat će precizno i igrati bližanje i izbijanje u krug.

- Odluku o tome tko će igrati pojedinačno klasično donijet ćemo na licu mjesta, očekujemo borbu za medalje, jer je Hrvatska boćarska velesila i to se od nas očekuje, rekao je Matetić.

Karlo Šaban u nedjelju navečer u Jadranovu je proslavio zlato u paru s Lukom Gašparom na SP-u Francuskoj, u ponedjeljak ujutro odletio je u Tursku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.