Na Svjetsko prvenstvu u Montbrisonu otputovale U-23 i U-18 boćarske repretentacije

Ponedjeljak, 24. listopada 2022. 22:47 Napisao/la  SC
Lovro Šipek, Čedo Vukelić i Filip Klarić
Lovro Šipek, Čedo Vukelić i Filip Klarić

Dio hrvatske boćarske reprezentacije iz Monte Carla otputovao je u Montbrison gdje u utorak navečer ždrijebom u 20 sati i otvaranjem u 21 sat počinje Svjetsko prvenstvo za U-18 i U-23 uzrasne kategorije.

Pod vodstvom U-18 izbornika Čede Vukelića na SP-u nastupaju Lovro Šipek, Filip Klarić (oba Sveti Jakov Jadranovo), Žarko Jerčinović (Drivenik) i Ivan Načinović (Vargon), natječu se u disciplinama: par, pojedinačno, precizno, brzinsko i štafetno izbijanje.

U-23 izbornik Dražen Puniš (Poreč) na SPU vodi sljedeću momčad: Karlo Šaban (Sveti Jakov), Duje Pirić (Naklice), Luka Gašpar i Filip Matijašić (Zrinjevac), natječu se u disciplinama: par, bližanje i izbijanje u krug, precizno, brzinsko i štafetno izbijanje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.