Obnovili suradnju: Croatia osiguranje ponovo postao sponzor HAOK-a Rijeka

Četvrtak, 19. ožujka 2015. 13:37 Napisao/la  SC

 Počeli smo pomlađivati ekipu i drago mi je što je Croatia osiguranje prepoznala projekt, koji daje rezultata najviše zahvaljujući našim trenerima, kaže Livio Tončinić

Livio Tončinić, Marijan Brubnjak i Igor Lovrinov
Livio Tončinić, Marijan Brubnjak i Igor Lovrinov


Marijan Brubnjak i Livio Tončinić, čelnici riječke podružnice Croatia osiguranja i HAOK-a Rijeka, potpisali su ugovor o sponzorstvu. Nakon godinu dana Croatia osiguranje ponovo je sponzor najtrofejnijeg riječkog kluba. U međuvremenu Croatia osiguranje promijenilo je vlasničku strukturu, novi vlasnik ostao je vezan uz odbojkaški klub, koji pokušava riješiti financijske poteškoće.

- Sigurno da nam ugovor puno znači. Počeli smo pomlađivati ekipu i drago mi je što je Croatia osiguranje prepoznala projekt, koji daje rezultata najviše zahvaljujući našim trenerima. Ako bude sve prema našim očekivanjima, mislim da za par godina opet možemo u Hrvatskoj predstavljati ono što smo predstavljali ne tako davno, kaže Tončinić, koji je u klubu više od dva desetljeća.

Jasno da je iznos poslovna tajna o kojoj se ne govori javno:

- Iznos nije dovoljan da bismo pokrivali sve troškove, ali sada imamo nešto na što možemo računati. Kada nemaš ništa, ništa se ne može ni dogoditi, naglašava Tončinić koji je potpisivanju ugovora nazočio zajedno s trenerom Igorom Lovrinovom.

Uz odbojkašice Rijeke svečanom činu u Dvorani mladosti prisustvovali su pročelnik Odjela za sport Igor Načinović, djelatnici RSS-a Bojan Sušanj i Hernik Grubiša te djelatnik Zajednice sportova PGŽ-a Darko Ivošević.