IGOR LOVRINOV

Naš rezultat je iznad svih očekivanja

Ponedjeljak, 06. siječnja 2020. 17:37 Napisao/la  V. P.

Mi smo autsajderi u drugom dijelu prvenstva. Slabiji smo za Grbac koja više nije sa nama, kaže trener odbojkašica Rijeke CO

Igor Lovrinov (Rijeka CO)
Igor Lovrinov (Rijeka CO)

Odbojkašice Rijeke CO vodeće su nakon 11. prvenstvenih kola.

Dvet pobjeda i dva poraza sjajan su učinak.

- Rezultat je iznad svih očekivanja. Prebacili smo planirano. Naime, mi smo ostali bez pet od šest igračica, zaigrale su sve nove cure. Imali smo sreću da je Ana Grbac bila s nama do sada. Ostale cure nisu dosad imale priliku igrati i zato je rezultat sjajan, kaže trener Riječanki Igor Lovrinov.

Prvenstvo je dosta izjednačeno.

- Ne bih rekao da je liga slabija, više izjednačena, jer su se igračice malo raspršile na više klubova, smatra Lovrinov.

Natjecanje se nastavlja idućeg vikenda, a Riječanke će u goste Splitu.

- Ova posljednja tri kola prvog dijela nam ništa ne znače, jer smo se plasirali među tri ekipe za drugi dio prvenstva. Zato ću priliku  dati više juniorkama koje krajem mjeseca imaju prvenstvo Hrvatske tako da se što bolje uigraju. Dvije utakmice zaredom ćemo odigrati u Splitu tako da smanjimo troškove, jer mi smo gore, oni su dole, tako da utakmice ne igraju neku ulogu, dodaje trener riječkih odbojkašica.

Drugi dio prvenstva bit će ipak drugačija priča.

Prve tri ekipe iz Superlige te dvije koje su igrale međunarodno natjecanje zagrebačka Mladost i Mladost Kaštela.

- Mi smo autsajderi. Slabiji smo za Grbac koja više nije s nama, ali trudit ćemo se i boriti kao i dosad. Svaka pobjeda bit će nam velika kao kuća. Najslabiji možemo biti peti, a i to je rezultat iznad svih očekivanja, zaključio je Lovrinov.