Ponosni sin Matej darovao tati Ivanu Krapiću ono što svjetski prvak najviše voli

Nedjelja, 18. veljače 2024. 17:07 Napisao  I. V.

Najviše mi je drago zbog nas samih, nakon 9. mjesta u Fukoki nije bilo ugodno proživljavati sumnje i kritike, kaže riječki vaterpolist

Ponosni sin Matej darovao tati Ivanu Krapiću ono što svjetski prvak najviše voli

Ivan Krapić vratio se iz Dohe sa zlatom koje je u Zagrebu dobilo poseban okus!

Kapetanu svjetskih prvaka u vaterpolu upriličen je na zagrebačkom aerodromu neobičan doček, ponosni sin Matej darovao je tati čokoladu i pohanac, Ivanova majka Biserka zna što vole svjetski prvaci!

Evo kakav je okus svjetskog zlata:

- Dobar, posebice nakon puta, kada čovjek ogladni, ha, ha,..., smije se Ivan.

- Glavno da smo osvojili zlato! Manje je bitno kakav je bio doček, drago mi je zbog ljudi koji su nas došli pozdraviti, kaže riječki vaterpolist.

Krapić sada ima dva svjetska zlata, jedno europsko zlato i jedno olimpijsko srebro, jasno je koje zlato nedostaje u viltrini jednog od najtrofejnijih riječkih vaterpolista svih vremena.

Vaterpolska reprezentacija odigrala je dva velika natjecanja na najvišoj razini, na Europskom prvenstvu u Zagrebu na kraju je do zlata nedostajalo ono nešto što nije izostalo na Svjetskom prvenstvu u Dohi:

- Tako se poklopilo! Drago mi je da nam se vratilo nakon što smo izgubili europsko zlato u finalu protiv Španjolske, tamo smo izgubili u zadnjem napadu, ovdje smo izjednačili u zadnjem napadu i na penale uspjeli pobijediti. Teško je bilo u zadnja dva mjeseca takva dva rezultata ostvariti, na najbolji mogući način najavili smo nastup na Olimpijskim igrama u Parizu, tamo su naše ambicije jasne kao dan. Drago mi je zbog stručnog stožera, nije ni njima bilo lako skupiti momčad usred sezone, došli smo iz različitih klubova u različitim stanjima. Najviše mi je drago zbog nas samih, nakon 9. mjesta u Fukoki nije bilo ugodno proživljavati sumnje i kritike kao što je to već postalo normalno u Hrvatskoj. Dokazali smo da je to bio samo jedan kiks, ova je reprezentacija igrala četiri velika polufinala, osvojila je dva zlata i jedno srebro s čime se ne mogu pohvaliti ni Mađarska ili Španjolska. Preostaje da nastavimo kao do sada, na pravom smo putu, poručuje Krapić.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.