Dok Al-Nassr čeka Cristiana Ronalda, Alen Horvat čeka da stanci dobiju dozvole

Utorak, 20. prosinca 2022. 21:16 Napisao  I. V.
Stručni stožer Al-Batina
Stručni stožer Al-Batina

Nastavilo se saudijsko nogometno prvenstvo, Al Batin doživio je u 9. kolu poraz od Al Hilala, jednog od vodećih saudijskih klubova.

Al Batin je deveti poraz doživio na gostovanju, domaćin je tek u završnici dvama pogocima nigerijskog reprezentativca Ighala (79) i peruanskog reprezentativca Carilla (90+1-11m) slomio otpor momčadi Alena Horvata.

Jest da Al-Hilal nije iskoristio  dva kaznena udarca, ali momčad Al Batina nije izgledala loše nakon stanke u utakmici protiv jednog od kandidata za naslov prvaka.

Nastavljaju se muke riječkog trenera, Al Batin nije osvojio ni bod budući da prvi dio sezone mora igrati s mladim igračima, klubu je FIFA ljetos zabranila ulazne transfere.

Zabrana istječe istekom kalendarske godine:

- Moramo odraditi još tri utakmice u ovakvom sastavu, stranci stječu pravo nastupa od 1. siječnja, u utakmici 12. kola, koja se igra 6. siječnja, imaju pravo nastupa. Stranci polako dolaze, počinju trenirati, ali nitko još nema pravo igrati. Moramo ovako odraditi dvije prvenstvene i jednu kup-utakmicu, govori Horvat.

Dok vodeći Al-Nassr čeka Cristiana Ronalda, zadnji Al-Batin čeka dozvolu da može registrirati sedam stranaca

Inače,  Horvat radi s pomoćnicima Danielom Šarićem i Mladenom Posavcem, stručnjak za fizičku spremu je Davor Lješević, trener vratara je Ivan Grabovac, analitičar je Rade Ljepojević.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.