Antonio Melnjak sudi prvu utakmicu u Prvoj HNL, riječki sudac debitira u Rudešu

Srijeda, 10. travnja 2024. 15:23 Napisao  I. V.

Melnjak je prvi riječki sudac koji će suditi Prvu HNL nakon što se Ivan Bebek umirovio i postao VAR sudac

Antonio Melnjak
Antonio Melnjak

Antonio Melnjak debitira u Prvoj HNL!

Riječki sudac određen je za glavnog suca utakmice 30. kola između Rudeša i Slavena Belupa, kao što se očekivalo debitira pred kraj sezone u utakmici koja ni o čemu ne odlučuje pa nema razloga za nervozu.

Melnjak je ove sezone sudio 13 utakmica Prve NL, sudio je nekoliko međunarodnih utakmica mlađeuzrasnih reprezentacija, 28-godišnji riječki sudac u zadnjoj međunarodnoj utakmici sudio je hrvatskoj U-18 reprezentaciji u Rijeci.

Kao četvrti sudac zadnju utakmicu u Prvoj HNL odradio je na Poljudu u 27. kolu, kada je prvi put osjetio prvoligaške draži u hrvatskom nogometu.

Nakon utakmice  glavnog suca utakmice Hajduk - Lokomotiva (1:2), Igora Pajača, fizički je napala nutricionistica Hajduka Dragana Sekulić Olujić.

Melnjak je prvi riječki sudac koji će suditi Prvu HNL nakon što se Ivan Bebek umirovio i postao VAR sudac.

Upravo će Bebek biti VAR sudac u Rudešu, Melnjak će imati koga slušati u VAR sobi tijekom utakmice.

 

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.