Kvarner 2010 u regionalnom derbiju u nedjelju na Trsatu dočekuje Pulu 1981

Petak, 13. studenog 2020. 15:11 Napisao/la  KS
Goran Šućurović
Goran Šućurović

Košarkaši Kvarnera 2010, koji su prošli tjedan prisilno pauzirali zbog pojave koronavirusa u Dinamu, u nedjelju očekuje iznimno važna utakmica.

Riječani na Trsatu (17 sati) dočekuju momčad Pule 1981, utakmica je to dvaju regionalnih rivala i momčadi koje se jako dobro poznaju.

Riječani su nedavno uvjerljivo nadigrali Puljane u završnici Kupa, što im zasigurno daje pravo vjerovati da mogu još jednom ponoviti tako dobro izdanje i doći do druge uzastopne pobjede u prvoligaškom društvu.

- Ova utakmica neće imati nikakvih dodirnih točaka s onom za kup, nije realno da smo mi tada bili toliko bolji od njih. Poklopilo se da smo mi imali sjajan dan, oni nešto lošiji i rezulat je bio takav kakav je bio. No, ovo je potpuno druga utakmica, bit će teška i neizvjesna, igrači su toga svjesni, tako smo se za nju i priremali. Jednostavno, to su momčadi protiv kojih mi na domaćem terenu moramo osvajati bodove, kaže Goran Šućurović, trener Kvarnera 2010.

Riječani su imali vremena za trening, malo ih je poremetilo neodigravanja utakmice protiv Dinama, ali su to pokušali nadoknaditi međusobnim ogledom.

- Nije to bilo ništa posebno, ali čisto da ostanemo u ritmu. Vjerujem da ćemo biti kompletni za Pulu i da ćemo ostvariti drugu uzastopnu prvenstvenu pobjedu, što bi nam sigurno bio veliki plus, zaključio je Šućurović.