DALIBOR ŠURAN

Stilinović je čovjek u godinama, možda je imao težak dan!

Nedjelja, 01. listopada 2023. 13:08 Napisao  I. V.

Nikako nismo mogli zabiti, pa se uvukla nervoza među igrače, osjeća se grč kod nekih igrača, kao da su zaboravili ono što znaju, kaže trener Jadran-Poreča

Dalibor Šuran
Dalibor Šuran

Daliboru Šuranu nije dobro sjela izjava Predraga Stilinovića, trener Grobničana nakon utakmice u Poreču između ostalog je rekao da mu je žao da nije pobijedio, jer je Grobničan stvorio desetak stopostotnih šansi (izjavu možete pročitati OVDJE).

Rijetko treneri imaju potrebe komentirati izjave drugih trenera:

- Ne bih se baš složio s njegovom izjavom, možda sebe opravdava. Imali su tri lijepe šanse u prvom poluvremenu, pred kraj utakmice njihov igrač nije s par metara iskoristio šansu i to je bilo to. Pogledao sam snimku, čudi me da je izjavio da je imao desetak šansi. Znam da je čovjek u godinama, možda je imao težak dan, pa je zato to izjavio. Mislim da je to problem, valjda me neće tužiti, kaže Šuran.

Jadran-Poreč nije dobro počeo sezonu iako momčad iskazuje potencijal za puno viši plasman nego što ukazuje ljestvica:

- Sebe također smatram jednim od krivaca za ovakve rezultate, okosnica momčadi iz prošle sezone ostala je na okupu, još smo se pojačali. Analiziram sa stožerom, bilo je nekih propusta, imamo problema s odazivom igrača na treninge zbog posla, problem je forma najboljih igrača... Znam da nismo bili pravi, ali u svim utakmicama osim u utakmici protiv Mladosti iz Ždralova stvorili smo četiri, pet šansi. Nikako nismo mogli zabiti, pa se uvukla nervoza među igrače, osjeća se grč kod nekih igrača, kao da su zaboravili ono što znaju, zaključuje Šuran.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.