Rukometaši Mornar-Crikvenice malim nogometom započeli pripreme za novu sezonu

Utorak, 30. srpnja 2019. 10:26 Napisao/la  SC

Članovi uprave RK Mornar-Crikvenica na čelu sa predsjednikom Gordanom Božićem upriličili su doček svom igraču Matiji Caru

RK Mornar-Crikvenica, prvo okupljanje za sezonu 2019./20.
RK Mornar-Crikvenica, prvo okupljanje za sezonu 2019./20.

Članovi uprave RK Mornar-Crikvenica na čelu sa predsjednikom Gordanom Božićem upriličili su doček svom igraču Matiji Caru (donja fotografija), osvajaču zlatne medalje osvojene sa mlađekadetskom reprezentacijom u Bakuu na Europskom festivalu mladih.

Ujedno ovo okupljanje označilo je i početak priprema za novu sezonu.

Kondicijskom treneru Draganu Todoroviću na raspolaganje su se stavili svi igrači koji su u mogućnosti u ovoj prvoj fazi priprema pristupiti treninzima.

Trener Todorović zadovoljan je odazivom sa željom da se svi koji su spriječeni što prije priključe:

- U prošloj sezoni također smo započeli pripreme nešto ranije, ali nam se to pokazalo jako dobro. U toku čitave sezone uspjelo se održavati nivo pripremljenosti, tako da smo i ove sezone odlučili ponoviti proces. Plan je do kraja osmog mjeseca odraditi bazične pripreme, a odmah početkom devetog mjeseca krenuti u rukometne treninge. Prilagoditi ćemo se prirodi oko same dvorane, koristiti ćemo teretanu i sam rukometni teren, izjavio je Todorović.

Iz uprave kluba poručili su da će se do kraja ovog tjedna objaviti ime novog trenera, kao i imena nekoliko novih igrača.