KOZALA - RUDAN Priopćenje RK Rudan: Na današnjoj će utakmici i naš trener biti u ulozi igrača. Kozala, čuvaj se, stiže Zupa!

Srijeda, 11. studenog 2020. 13:08 Napisao/la  SC

Nažalost, možemo samo utvrditi da se slogan „nek pobjedi bolji“ pretvorio u „nek pobjedi onaj koji ima više korona sreće“, stoji u priopćenju RK Rudan

Rukometaši RK Rudana
Rukometaši RK Rudana

 

U srijedu od 19.30 sati u dvorani Dinko Lukarić rukometaši Kozale dočekuju momčad Rudana. 

Kozalčani se vraćaju na parket nakon dvotjedne samoizolacije uzrokovane koronavirusom, u ništa boljoj situaciji nisu niti rukometaši iz Labina.

Štoviše, Labinjanima se nakupilo utakmica, a problemima s koronavirusom ne nazire se kraja.

Rudan dolazi u Rijeku, a uoči utakmice iz kluba su trenutačnu situaciju odlučili pojasniti popratnim priopćenjem:

"Izgleda kako lošim vijestima nema kraja. Jučer smo vas obavijestili o tome kako je momčad kovara desetkovana i vidno oslabljena zbog nedostatka nekolicine igrača iz svima poznatog razloga, a danas se situacija po pitanju seniorske momčadi još više pogoršala.

Naime, tijekom jučerašnjeg dana još je pet igrača završilo u samoizolaciji, te neće moći konkurirati za današnji sastav protiv MRK Kozale.

Iako suočeni s gotovo pa bezizlaznom situacijom, odlučili smo skupiti glave i sportski odraditi ono što se od nas očekuje. Dodatno, kako smo trenutno zbog korona situacije ostali bez deset igrača, na današnjoj će utakmici i naš trener biti u ulozi igrača. Kozala čuvajte se, stiže Zupa!

Šalu na stranu, nakon svega navedenog, ne možemo izbjeći pitanje koliko sve ovo ima smisla? Utakmice bez gledatelja, strah od zaraze i samoizolacije, odrađivanje utakmice radi zadovoljavanje forme. Gdje je nestao sportski duh i nadmetanje? Fair play?

Nažalost, možemo samo utvrditi da se slogan „nek pobjedi bolji“ pretvorio u „nek pobjedi onaj koji ima više korona sreće“. Zaključno, možemo samo još jednom sve pozvati da se i dalje ponašamo odgovorno, da budemo strpljivi i nadati se da će sve ovo brzo proći”, piše u priopćenju Rudana.