MATEO MILIH Poznajemo se dobro, nema tu skrivanja, ali mislim da sve ovisi o nama

Utorak, 06. studenog 2018. 18:41 Napisao/la  SC

Dolazi nam ekipa s kojom znamo igrati vrlo zanimljive susrete i vjerujem da će tako biti i sada, kaže rukometaš Kozale uoči utakimice protiv Mornar-Crikvenice

Mateo Milih (Kozala)
Mateo Milih (Kozala)

 

Rukometaši Kozale završili su mini turneju na gostovanjima i to bez bodova.

Doduše, oba protivnika su slovila kao favoriti u tim dvobojima te kandidati za ulazak u Premier ligu, tako da šteta nije prevelika, međutim nikad nije ugodno kada se izgubi utakmica.

U Buzetu je opet prevladalo iskustvo domaćina koji je kontrolirao veći dio utakmice iako se mladići sa Kozale nisu predavali su kraja susreta.

- Opet nam se ponovila utakmica kao i u Karlovcu gdje smo u startu promašili previše stopostotnih prilika, a na drugoj strani dobili nekoliko brzih golova I onda utakmica ode na mlin domaćina. Imamo dobre periode u utakmici gdje stignemo prednost protivnika što govori o karakteru naše ekipe, ali je problem što do te prednosti uopće dođe, kazao je Mateo Milih, kružni napadač Kozale.

Kozala s tri pobjede i isto toliko poraza drži osmo mjesto prvenstvene ljestvice dok njihov sljedeći protivnik i regionalni rival Mornar-Crikvenica ima dva boda manje.

Upravo tu utakmicu gledat ćemo u nedjelju od 18 sati u dvorani "Dinko Lukarić".

Derbi je to koji nosi određeni naboj i rivalitet.

- Iskreno, mi se spremamo za tu utakmicu kao i za svaku drugu. Dolazi nam ekipa s kojom znamo igrati vrlo zanimljive susrete i vjerujem da će tako biti i sada. Poznajemo se svi jako dobro i nema tu nekih skrivanja, ali opet mislim da sve ovisi o nama. Skoro pa cijelu postavu imamo na tribinama zbog ozljeda i nije lako svaku utakmicu "krpati" određene pozicije. Ali snalazimo se i možemo reći da je na treninzima odlična atmosfera, rekao je Milih.

Nedjeljni večernji termin odabran je kako bi što više gledatelja željnih rukometnih zbivanja posjetilo dvoranu na Kozali i uživalo u nadmetanju dva prvoligaša iz županije.

Sve sluti na zanimljivu utakmicu.

- Pa i ja bi ovim putem pozvao sve gledatelje da dođu na utakmicu, da nas podrže i da zajedno dođemo do pobjede te se vratimo na pobjedničke staze. Bitno je kada imaš tu dodatnu motivaciju s tribina i kada se stvori pritisak na protivnika. Vidjeli smo kako to izvrsno funkcionira u Buzetu. Mi ćemo se potruditi da bodovi ostanu u Rijeci i da rasterećeni odemo put Omiša, zaključio je kružni napadač Kozale.

Utakmica Kozale i Mornar-Crikvenice na rasporedu je u nedjelju u 18 sati u dvorani "Dinko Lukarić" na Kozali.