Lucian Krajcar odlazi u Poreč, rukometaš Senja od iduće sezone u dresu premijeligaša

Utorak, 12. siječnja 2021. 19:08 Napisao/la  SC

Odlučio sam se za Poreč jer je to klub koji ima dugu rukometnu tradiciju, te je standardno jedan od najjačih klubova u Hrvatskoj, kaže Krajcar

Lucian Krajcar u dresu Poreča
Lucian Krajcar u dresu Poreča

RK Poreč predstavio je na službenoj stranici novog igrača, Lucian Krajcar postao je novi igrač porečkog premijerligaša.

Krajcar u Poreč dolazi iz Senja, zanimljivo je da će 20-godišnji rukometaš do kraja sezone igrati za Senj u Prvoj ligi - Jug.

- Odlučio sam se za Poreč kao klub za nastavak karijere, jer je to klub koji ima dugu rukometnu tradiciju, te je standardno jedan od najjačih klubova u Hrvatskoj. Moja želja je učiti i napredovati uz iskusne suigrače poput Vedrana Mataije i Matije Rađakovića te davati sve od sebe kako bi momčad imala najbolji mogući rezultat u najvišem rangu hrvatskog rukometnog natjecanja. Želim zahvaliti cijeloj ekipi i stručnom stožeru rukometnog kluba Poreč zbog uvjeta koje su mi pružili u proteklih tjedan dana koje sam proveo s njima. Momčad me super prihvatila i bilo je zadovoljstvo to vrijeme provesti u njihovom društvu. Mislim da Liga za prvaka prema kvaliteti ne bi trebala biti upitna. Poreč je već godinama u vrhu hrvatskog rukometa, drago mi je da od ljeta i ja postajem dio te priče, rekao je Krajcar.