Davor Brajnović, vratar Matulja: Borba za Premijer ligu trebala bi biti motiv, a ne teret na leđima!

Petak, 02. studenog 2012. 15:30 Napisao  Milan Kosanović

Ako budemo koncentrirani kao u utakmici s Umagom, onda se ne trebamo bojati niti jedne momčadi u ligi, pa čak ni na gostovanjima, kađe Brajnović pred utakmicu u Osijeku

Rukometaši Matulja u subotu će na teško gostovanje u Osijek gdje momčad trenera Gorana Stašeka ima priliku da se uključi u izravnu borbu za drugo mjesto koje vodi u Premijer ligu. Najiskusniji Matuljac, vratar Davor Brajnović, uoči gostovanja u Slavoniji spustio je loptu očekivanja na zemlju.

-          I s pobjedom u Osijeku ostaje još daleki put do drugog mjesta koje vodi u Premijer ligu. Na prvom mjestu moramo biti skromni, boriti se, a onda ćemo na kraju zbrajati bodove, rekao je Brajnović te nastavio:

-          Osijek je mlada i borbena ekipa, no već su godinu dana u Prvoj ligi i samim tim su iskusniji od nas pa nas očekuje  izuzetno teško gostovanje. Naravno, mi vidimo svoje šanse u toj utakmici, jer ako smo mogli pobijediti Moslavinu i Međimurje, onda možemo i Osijek. Ipak, svako gostovanje ima svoje posebnosti tako da nikad ne znate što očekivati, objasnio je vratar Matulja i zaključio:

-          Borbom i zalaganjem možemo ostvariti dobar rezultat u Osijeku, no moramo se striktno pridržavati uputa našeg stratega Gorana Stašeka. Ako budemo koncentrirani kao u utakmici s Umagom, onda se ne trebamo bojati niti jedne momčadi u ligi, pa čak ni na gostovanjima. Ne smijemo se previše uzdizati u razmišljanjima, treba biti skroman, poštovati protivnika, a onda će doći i pobjede. Smatram da bi činjenicu što smo u igri za plasman u Premijer ligu trebalo iskoristiti kao dodatni motiv, a ne kao teret na leđima. Nemamo što izgubiti, a možemo jako puno dobiti, zaključio je Davor Brajnović.