Buzetski premijerligaš prvi testira novopečenog rukometnog prvoligaša iz Matulja

Srijeda, 01. kolovoza 2012. 13:07 Napisao  Milan Kosanović

Pripreme idu prema planu, tijekom tjedna ćemo riješavati papirologiju oko ispisnica za Bačića, Briškog, Vučinića i Lamzu, rekao je trener Matuljaca

Željko Radanović i Goran Stašek
Željko Radanović i Goran Stašek Foto: Milan Kosanović

Rukometaši Matulja započeli su pripreme za prvoligašku sezonu tjedan dana ranije nego premijerligaški klubovi, nako prva dva tjedna bazičnih priprema momčad trenera Gorana Stašeka će odigrati i prvu prijateljsku utakmicu.

- Pripreme idu prema planu, tokom tjedna ćemo rješavati papirologiju oko ispisnica za Bačića, Briškog, Vučinića i Lamzu, rekao je trener Matuljaca Goran Stašek te dodao.

- Premijerligaš Buzet nas je zvao da odigramo prijateljsku utakmicu, što smo mi i prihvatili. Prvu utakmicu tako ćemo odigrati u subotu 4. kolovoza u 18.30 sati u Buzetu, zaključio je Stašek.

Buzetski premijerligaš koji je doživio znatne promjene u odnosu na proteklih nekoliko sezona tako će prvi testirati novopečene prvoligaše. Utakmica između Buzeta i Matulja će biti prva u koju će puleni trenera Gorana Stašeka ući kao prvoligaši, a matuljski strateg osim uvida u individualne kvalitete novopečenih pojačanja sigurno će dobiti i uvid u stanje igračkog kadra pred kojim je duga i teška sezona. Bez obzira na svoja ostvarenja u Drugoj ligi, Matulji su s novim pojačanjima jedna velika nepoznanica, a susret u Buzetu već bi mogao ponuditi okvirne odgovore što očekivati od Matuljaca u sljedećoj sezoni.