PRVA HRL

Za Rudan 40 minuta morao igrati trener od 45 godina!

Srijeda, 11. studenog 2020. 21:56 Napisao/la  SC

Ako se sezona još jednom prekine, bojim se da će to biti kraj za nekoliko klubova, kaže Christian Brozović, pomoćni trener Kozale, nakon 36:32 pobjede nad Rudanom u Prvoj ligi - Jug.

Rukometaši Kozale
Rukometaši Kozale

U zaostaloj utakmici 6. kola Prve lige – Jug rukometaši Kozale na svom su parketu upisali pobjedu nad Rudanom iz Labina.

Utakmica neće ostati upamćena po pobjedi Kozale, već po činjenici da su rukometaši iz Labina u dvoranu Dinko Lukarić došli sa samo deset igrača, pa je veći dio utakmice bio primoran odraditi i trener Dalibor Zupičić.

- Nama je drago da se utakmica odigrala jer smo počeli odrađivati zaostale utakmice. Sigurno da nam nije drago da je protivnik došao desetkovan zbog situacije s koronavirusom. Bili smo i mi u samoizolaciji, znamo koliko je teško vratiti se u trenažni proces, posebice njima koji imaju pet, šest igrača koji su zasposleni i ne žele riskirati izolaciju. Mi imamo jednog zaposlenog, koji je nagovijestio da bi mogao prestati trenirati. On su bili primorani igrati, jer nisu igrali četiri utakmice. Mislim da bi savez trebao intervenirati, ne može biti regularno prvenstvo ako za Rudan četrdesetak minuta mora igrati trener od četrdeset i pet godina! Žao mi je da igramo takve utakmice, nadam se da ćemo polusezonu nekako privesti kraju. Ako se sezona još jednom prekine, bojim se da će to biti kraj za nekoliko klubova, kaže Christian Brozovich, pomoćni trener Kozale.

koz rud page 001